01-12-2015       Naamsverandering Brunekreef Performance

Brunekreef performance heeft de naam veranderd in Brunekreef revisie. dit doen wij omdat we deze naam beter bij onze werkzaamheden vinden passen.

Voorlopig blijven wij de naam Brunekreef Performance ook nog gebruiken om makkelijk vindbaar te blijven voor onze bestaande klanten.

01-10-2014        Volvo haakse overbrenging revisie

Een veel voorkomend probleem bij de Volvo XC90, XC70 en XC60 haakse overbrenging (verdeelbak) is dat de splines/spiebanen bij de verbinding met de versnellingsbak verslijten. Gevolg is dat de haakse overbrenging geen verbinding meer heeft met de versnellingsbak en de 4x4 aandrijving niet werkt of bijgeluiden geeft. Wij kunnen de haakse overbrenging van nieuwe splines voorzien waardoor deze na revisie weer in nieuwstaat is.

Voor revisie

          

Na revisie

          


21-11-2013        Kroon en pignonwiel tandwiellen op maat gemaakt

Kroon en pignonwiel set niet leverbaar? wij kunnen alle kroon en pignonwiellen op maat laten maken. Vaak kregen wij de vraag voor oldtimers en ook nieuwe auto's, of wij kroon en pignonwiellen konden maken en sinds kort kunnen wij dat. De tandwiel sets worden met de hoogste kwaliteits eisen gefabriceerd en zijn even goed of nog beter dan origineel.

      


09-10-2013 Autoprof beurs Hardenberg

Wij zijn ook aanwezig op de Autoprof beurs in de Evenementenhal in Hardenberg. Wij staan op stand nummer 534.

 

 


 

01-08-2013  Nieuw adres 

Brunekreef performance is verhuisd naar de Lage Valkseweg 121 in Lunteren. Na jaren op de oude lokatie ons werk te hebben gedaan was het nodig om wegens ruimte gebrek te verhuizen naar een ruimere en beter bereikbare lokatie. Die hebben we gevonden aan de Lage Valkseweg in Lunteren, hier kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

      


 

15-07-2013 Dealer Borgwarner AWD products

Brunekreef Performance is dealer geworden van Borgwarner AWD products. Borgwarner AWD levert aan diverse fabrikanten zoals onder andere Volkswagen Audi en Volvo, units die de 4 wiel aandrijving regelen. Wij kunnen alle Borgwarner AWD units reviseren en leveren onderdelen tegen zeer scherpe prijzen rechtstreeks vanaf de fabriek.


 

 

07-06-2013      Ford 9inch differentieels

Nieuw bij Brunekreef Performance, Ford 9 inch differentieel units op maat gemaakt. Deze units worden door ons geheel naar de eisen van de klant gebouwd. Check onze webshop